Recept:
4 portioner
1 burk grön chili
3,5 dl vatten
2 msk tomatpuré
1 msk olja
1 tsk salt
0,5 tsk oregano
2 msk tacosås
2 dl gräddfil
400 g köttfärs
1 paket taccokrydda
tunnbröd eller mjuka tortillaskal
2 dl riven ost
Gör så här:
Börja med att koka ihop den gröna chilin, vatten, tomatpuré, olja, salt och oregano. Låt såsen svalna och blanda sedan i tacosåsen och gräddfilen. Bryn köttfärsen och tacokryddan enligt anvisningar. Lägg en lagom mängd av köttfärsen i ett tunnbröd eller mjuka tortillaskal. Rulla ihop. Lägg dessa ganska tätt i en smord form. Strö över ost och häll på såsen. Låt stå i ungnen i ca 10-15 min på 225°C.
Servera med tacosås, tacochips och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar