måndag 12 december 2011

Kyckling med fetaost och soltorkade tomater

En smakrik och enkel kycklingrätt.













6 portioner


6 kycklingfiléer
1 burk fetaost
1-2 dl hackade soltorkade tomater
3-4 dl creme fraiche
2 dl grädde
franska örter
vitlökspeppar
vitlökssalt
1 kruka färsk basilika

Krydda filéerna med vitlökssalt och vitlökspeppar. Lägg dem i en form och ställ in i ugnen ca 10-15 minuter, 200 grader. Skär filéerna i skivor och lägg tillbaka i formen. Lägg fetaost och soltorkade tomater över kycklingen. Blanda creme fraiche, grädde, basilika och franska örter. Krydda med lite vitlökssalt och vitlökspeppar. Bred blandningen över kycklingen. Grädda i ugn 200-225 grader ca 30 minuter. Servera med ris och en sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar