tisdag 24 mars 2020
Krämig kyckling från italien
4 portioner
800 g kycklingfilé skuren i tunna skivor
2 msk olivolja
3 dl vispgrädde
2 msk kycklngfond
1 dl torrt vitt vin
1 msk pressad citron
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk oregano
1 dl riven parmesan
2 dl hackade soltorkade tomater
2 dl hackad färsk spenat
salt och peppar
ruccola
1. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingskivorna. Ta upp kycklingen och tillsätt vin, kycklingfond, vitlök, oregano och parmesan. När det kokat någon minut tillsätt grädde. Vispa en stund.
2. Tillsätt spenat och soltorkade tomater och tillsätt kycklingen och blanda samman. Servera direkt.
3. Servera med pasta och toppa med ruccola
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar